OMTFysio Joensuu -Fysioterapiaan nopeasti
Noora Silvennoinen

Noora Silvennoinen

Olen fysioterapeutti, OMT ja lisäksi minulla on työfysioterapeutin sekä fysioterapiaopettajan pätevyys. Näiden koulutusten kautta mietin hoitoasi laaja-alaisesti. Hoidan niska, selkä, rintakehä, yläraaja (olkapää, kyynärpää, ranne ja sormet) ja alaraaja (lonkka, polvi ja nilkka) oireita, jotka ovat vasta alkaneet tai kestäneet pidempään. Pyrin aina löytämään kanssasi syyn oireille ja etsimään keinot niiden hallintaan. Hoidon alussa tutkimme tilannetta perusteellisesti ja pyrimme selvitämään mistä oireet johtuvat. Tarvittaessa konsultoimme lääkäriä tai muita ammattilaisia. Näiden jälkeen suunnittelemme mitä keinoja käytämme ja asetamme tavoitteet fysioterapialle sopiviksi elämäntilanteeseesi.

Käytän kivunlievitykseen ja hoitoon erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyjä (esim. faskia), akupunktiota sekä erilaisia teippauksia. Lisäksi käyn läpi kivun vaikutusta toimintaan sekä oman toiminnan ja tekemisen vaikutusta kipuun. Käyn kanssasi läpi myös muiden kuormitustekijöiden vaikutusta oireiluun. Ohjaan omia harjoitteita ja liikkeitä. Oireiden helpottamisen jälkeen tavoitteena on saada harjoittelu ja liikkuminen jatkumaan, joka voi vähentää oireiden uudelleen ilmaantumista.

Hoidan lisäksi purentaelinvaivoja, pitkittyneitä kiputiloja, nuoria (yli 10-vuotiaita) asiakkaita sekä teen fysioterapiaa ennen ja jälkeen leikkausten.