Noora Silvennoinen
Noora Silvennoinen

Noora Silvennoinen

Olen fysioterapeutti, OMT. Hoidan niska, selkä, rintakehä, yläraaja (olkapää, kyynärpää, ranne ja sormet) ja alaraaja (lonkka, polvi ja nilkka) oireita, jotka ovat vasta alkaneet tai kestäneet pidempään. Pyrin aina löytämään sinun kanssasi syyn mistä oireet johtuvat ja etsimään keinon millä saamme ne hallintaan. Hoidon alussa tutkitaan mistä oireet johtuvat, mietitään keinoja, joilla voit harjoittelulla ja omalla tekemisellä helpottaa tilannetta sekä hoidon aikana käytetään erilaisia kivunlievityskeinoja. Asetamme fysioterapiaan ja harjoitteluun tavoitteet sopivaksi elämäntilanteeseesi, jotta oireista päästään.

Käytän kivunlievitykseen ja hoitoon erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyjä (esim. faskia), akupunktiota sekä erilaisia teippauksia. Lisäksi käyn läpi kivun vaikutusta toimintaan sekä oman toiminnan ja tekemisen vaikutusta kipuun. Ohjaan harjoittelua erilaisilla menetelmillä, tavoitteena saada harjoittelu ja liikkuminen jatkossa osaksi elämää esim. kuntosalilla tai muulla tavalla. Harjoittelu tarvittaessa sovelletaan tukemaan omaa liikkumista ja harjoittelua.

Hoidan lisäksi purentaelinvaivoja, pitkittyneitä kiputiloja, nuoria (yli 10-vuotiaita) asiakkaita sekä teen fysioterapiaa ennen ja jälkeen leikkausten.