OMTFysio Joensuu -Fysioterapiaan nopeasti
Jasmin Sundvall

Jasmin Sundvall

Olen ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja liikkumiskyvyn tukemisesta kiinnostunut fysioterapeutti. Erikoisosaamistani on lantionpohjan fysioterapia sekä lantionpohjan kuntoutukseen liittyvät tekijät. Olen täydentänyt osaamistani kouluttautumalla lantionpohjan fysioterapiaan kattavalla koulutuksella, joka tarjoaa monia työkaluja erilaisten vaivojen kuntoutukseen ja hoitoon.

Asiakkaani kohtaan aina läsnäolevasti ja heidän tarpeitaan kuunnellen, oli kyseessä sitten lantionpohjan- tai tavallisen fysioterapian asiakas. Paneudun asiakkaan tilanteeseen ja vaivaan huolellisen haastattelun ja alkututkimuksen keinoin, sekä käytän työssäni erilaisia menetelmiä käsittelyistä liikunnanohjaukseen, jotta paras lopputulos saavutettaisiin.

Lantionpohjan asiakkaiden kanssa huomioin tilanteen arkaluontoisuuden. Minun vastaanotollani vaivojaan ei tarvitse hävetä tai peitellä, käymme läpi tietoa vaivaan ja lantionpohjan toimintaan liittyen yksilöllisesti ohjaten ja keskustellen. Tärkeintä on, että asiakas ei jää vaivansa kanssa yksin. Meillä OMT Fysiolla on myös äärettömän kattava ja ammattitaitoinen tiimi, jossa asiakas saa hoitoa vaivaansa monipuolisesti useammaltakin ammattilaiselta tarpeen vaatiessa.